Základní Škola a Mateřská Škola Osečná

Organizace vzdělávání od 30. 11. 2020

Tomáš Johanovský | 24-11-2020

Od pondělí 30. 11. 2020 se budou prezenčně vzdělávat (nastoupí do školy) žáci 1. až 5. třídy a z druhého stupně žáci 7. a 9. třídy.  Žáci 6. a 8. třídy se budou vzdělávat distančně.

Od pondělí 7. 12. 2020 se budou prezenčně vzdělávat  žáci 1. až 5. třídy a z druhého stupně žáci 6, 8. a 9. třídy.  Žáci 7. třídy se budou vzdělávat distančně.

Další týdny se bude toto střídání opakovat do odvolání.

Rozvrh hodin je zveřejněn v elektronické žákovské knížce.

Všichni žáci i pedagogičtí pracovníci musí mít po celou dobu pobytu ve škole zakrytá ústa rouškou. Každý žák musí být vybaven dvěma rouškami na den a sáčkem na jejich uložení.

Je zakázán zpěv a sportovní činnosti při vzdělávání. Tělesná výchova bude v případě příznivého počasí nahrazena vycházkou do přírody. Hudební výuka bude beze zpěvu. I v době pobytu venku musí mít všichni roušku.

Každou přestávku a jednou během každé vyučovací hodiny se musí minimálně na 5 minut vyvětrat. Proto je vhodné, aby žáci měli teplé oblečení.

Na oběd a z oběda budou žáci odcházet společně. Volný pohyb po škole je možný pouze v případě odchodu na WC a při nahlášeném odchodu domů.

Ranní příchod do školy bude regulován tak, aby v jednu chvíli bylo v šatně max. 20 žáků. Proto Vás žádáme, aby pokud možno žáci, kteří navštěvují školní družinu, přišli do školy v době od 6,00 do 7, 45 hodin.

Školní družina

Školní družina bude v provozu od 6,00 do 16,00 hodin. Vzhledem k tomu, že není možné prolínání žáků z více tříd, budou žáci prvního stupně rozděleni do 5 oddělení ŠD a to podle tříd.

Individuální prezenční konzultace ve škole pro žáky na distančním vzdělávání

Individuální konzultace budou možné  pouze po předchozí domluvě zákonného zástupce a učitele. Na konzultace je nutné se objednat (telefonicky, e-mailem) minimálně den předem. Konzultace budou probíhat v čase od 12,30 do 14,00 hodin. Setkání se smí účastnit vždy pouze jeden žák a jeden pedagogický pracovník, přítomen může být i zákonný zástupce žáka. Žáci budou do školy vstupovat hlavním vchodem, kde si je vyzvedne učitel.

 

V Osečné 24. 11. 2020                                  Mgr. Tomáš Johanovský

                                                                       ředitel ZŠ a MŠ  Osečná

 

ZŠ a MŠ Osečná | Organizace vzdělávání od 30. 11. 2020