Základní Škola a Mateřská Škola Osečná

Recitační soutěž

Tomáš Johanovský | 05-02-2024

V úterý 30.1. proběhl na naší škole již třetí ročník recitační soutěže. Celkem se zúčastnilo 56 žáků z 1. i ze 2. stupně.                                                                      

Žáci soutěžili v několika kategoriích. Kategorie 0. je samostatná soutěž žáků prvních tříd, tito recitátoři již do dalších kol soutěže nepostupují. Letos se prvňáčkům básničky opravdu povedly, a proto byli všichni oceněni knižním darem.

V 1. kategorii soutěžili žáci 2. a 3. třídy, ve 2. kategorii žáci 4. a 5. třídy, ve 3. kategorii žáci 6. a 7. třídy a ve 4. kategorii nejstarší žáci 8. a 9. třídy. V každé kategorii porota musela vybrat pouze jednoho vítěze, který postupuje do okresního kola, které se bude konat v Liberci na začátku března.                            

Porota nakonec 4 soutěžící odměnila diplomem, poukázkou na nákup knih a všichni ostatní účastníci si odnesli diplom za účast a malou sladkou odměnu. Děkujeme rodičům za jejich podporu během soutěže a také všem recitátorů. Jsme rádi, že se soutěž těší takové oblibě a doufáme, že se uvidíme i v příštím roce. Všem postupujícím žákům gratulujeme a přejeme úspěch při dalším přednesu.

ZŠ a MŠ Osečná | Recitační soutěž