Základní Škola a Mateřská Škola Osečná

Sběr ve čtvrtek 4. listopadu a členské příspěvky 200Kč.

Tomáš Vobořil | 15-10-2021

Vážení rodiče a přátelé naší školy.

Tento školní rok se pomalu rozbíhá a všichni věříme, že nebude už přerušen distanční výukou. Věříme také že naši žáci budou moci školu na chvíli opustit během školního výletu, návštěvy divadla, sportovní akce a podobně. S financováním takových akcí výrazně pomáhá i Spolek rodičů a přátel školy – SRPŠ.

Zdrojem příjmů našeho spolku jsou především členské příspěvky, dále výtěžky ze sběrů papíru, léčivých rostlin, pomerančové a citronové kůry, kaštanů a žaludů. Dále jsou to příspěvky města Osečná za recyklaci odpadových surovin a sponzorské dary. Tyto finance rozdělujeme mezi jednotlivé třídy podle účasti žáků na sběrové činnosti a pomáháme třídám financovat jejich třídní akce. V minulém školním roce jsme nestihli vybrat členské příspěvky, a proto vás jménem rady SRPŠ prosím o zaplacení členského příspěvku ve výši 200Kč na žáka. Zvýšení členských příspěvků je nutné kvůli zdražení autobusové dopravy, vstupného a podobně.

Na závěr ještě připomínám, že 4. listopadu proběhne první sběr, při kterém budeme vybírat vytříděný papír, zvlášť novinový, kancelářský, časopisy a letáky a zvlášť kartonový papír. Na podzim tradičně vybíráme i kaštany a žaludy. Dále je možné odevzdat i pomerančovou a citronovou kůru, popřípadě i léčivé byliny.

Tomáš Vobořil – předseda SRPŠ

ZŠ a MŠ Osečná | Sběr ve čtvrtek 4. listopadu a členské příspěvky 200Kč.